• advertisement
   • Услуги от кинезитерапевт Теодор Кордев, предлагани в Body Balance

    2018-04-03 00:00:00

    Теодор Борисов Кордев завършва своята бакалавърска степен по кинезитерапия през 2004 година, след това специализира в магистърска степен по Кинезитерапия в Гериатрията през 2004 – 2005 година. През лятото на 2005 започва своята дейност като кинезитерапевт в Испания, следва Индия. Връщайки се в България, работи като рехабилитатор в Отделение за Физиотерапия и рехабилитация към МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов“ гр. Велико Търново. Продължава своята дейност в СПА центъра на Гранд хотел Янтра в гр. Велико Търново като терапевт и фитнес инструктор.

    През 2006 година става ръководител на дейността в Център за оптимизиране на теглото „Диели“ в гр. Балчик През 2007 година поема и управлението на втори център „ Диели“ в гр. Банско.

    През 2008 година участва в създаването на дейността на програмата за здравословен начин на живот Лъки Фит, на която е управител до 2016 година.

    През 2015 година участва в създаването на Аюрведа клиник- гр. Банско, първия индийски център , прилагащ лечебните методи на Аюрведа в България. Той е управител на този център до 2017 година.

    През 2017 година участва в създаването на Аюрведа клиник – гр. София. Г-н Кордев е управител на дейността до декември 2017 година.

    Теодор Кордев е участник в качеството си на лектор, в множество семинари и обучения за здравословен начин на живот, оптимизиране на здравето и безопасна работна среда в офиса. Множество от неговите усилия през годините на неговата работа са насочени към стимулиране на двигателната активност от най-ранна детска възраст, профилактика и превенция от последиците, до които води хроничната хиподинамия в зряла възраст

     

    Предлагани услуги в студио Body Balance

     

    1. Кинезитерапевтичен преглед – цена 30 лв.

    Анализ на общото състояние на опорно-двигателния апарат, мускулна кондиция, цялостно състояние на организма според подхода на науката Кинезитерапия. Разглеждане на медицинската документация, при нужда препоръка за кръвни изследвания или насочване към конкретен медицински специалист за изясняване на диференциалната диагноза.

    2. Препоръки за активен начин на живот – цена 35 лв.

    Препоръки за хранителен режим обвързан с режим за двигателна активност, съобразени с конкретното здравословно състояние.

    3. Стречинг гимнастика за 1 час – 10 лв. в група, 20 лв. индивидуално занимание.

    Тип тренировка базирана на основата на асани от йога практиката, различни позиции на тялото, които предизвикват стречинг реакция в динамичните структури на организма.

    4. Лечебна гимнастика за 40 минути – 15 лв, 60 минути – 20 лв

    Специализирана гимнастика насочена към конкретен двигателен дефицит или нарушение в определена функция на тялото следствие на травма, инцидент или друго негативно събитие.

    5. Стречинг терапия за 50 минути – 40 лв.

    Комбинация от класически масажни похвати и различни мобилизиращи и подобряващи мобилността техники.

 • Свържете се с мен на телефон0897971030

 • Copyright © 2016 Bodybalance