• advertisement
   • Видове терапии с масла през зимата

    2018-01-07 00:00:00

     

    Тази зима си подари масажна терапия с масла, които ще направят кожата ти еластична, а тялото релаксирано и заредено с ценни витамини

    Скъпи приятели,
    Предлагам на вашето внимание нови терапии с различни видове масла, много подходящи за зимата, когато кожата ни има нужда от още по-дълбока хидратация и грижа. Зимата е и сезонът, в който стоим повече време на затворено и имаме липса на витамин D, нямаме толкова достъп до пресни зеленчуци и плодове и оттам получаваме и дефицит на микроелементи и витамини ценни за нас, нашето здраве и кожа. Ето защо е добре да се омасляваме повече през този сезон.

    Затова аз избрах за вас следните видове терапии:

    Масаж с кокосово масло

    Този масаж ще повлияе благотворно на вашето тяло и кожа. Кокосовото масло има лек мирис и текстура, има антибактериални свойства, подсилва имунната система, подхранва кожата, прави я гладка и мека. Подходящо е за суха и раздразнена кожа. Богато на витамин Е.
    Цена: 60 мин - 50лв.

    Масаж с какаово масло

    Този вид масаж ще ви накара да се “разтопите” от удоволствие:) Какаовото масло ухае тъй приятно, че ще ви отнесе в един прекрасен свят на блаженство и тишина. То е много полезно за нашата кожа, хидратира я в дълбочина и има добро антиоксидантно действие върху организма. Подходящо е при суха, напукана и лющеща се кожа. Успокоява обриви и изгаряния. Има много добър антиейджинг ефект.
    Цена: 60 мин . - 50 лв.

    Масаж с магнезиево олио

    Тази терапия е подходяща както за активни спортисти, така и за хора, които не спортуват толкова много. При спортистите този масаж оказва много добро възстановаване на мускулите след натоварване. Магнезият е ценен минерал, който спомага за намаляване на стреса, повлиява благотворно нервната система, сърцето и мускулите. Подобрява енергийното състояние на човек, спомага за релаксацията му. Подобрява съня, намалява симптомите на предменстурален синдром, намалява болката.
    Цена - 60 мин - 47 лв.

     Масаж с поморийска луга

    Тази терапия е много подходяща при почти всякакъв вид болка в опорно-двигателния апарат, болки в мускулите и ставите. Основните елементи, съдържащи се в черноморската луга, са калций, натрий, магнезий, хлор, бром, сулфати, хидрокарбонати, много микроелементи, органични вещества и други. Тази терапия помага при мускулни болки и схващания, кожни заболявания, подхранва кожата, премахва умората и тежестта в крайниците, действа релаксиращо и тонизиращо на целия организъм.
    Цена: 60 мин - 50лв.

 • Свържете се с мен на телефон0897971030

 • Copyright © 2016 Bodybalance