• advertisement
      • Общи условия и Политика на поверителност
    • Общи условия и Политика на поверителност

      Общи Условия, Политика за Бисквитките И Политика за Поверителност

      Последна промяна: 31.07.2018.

      Използвайки този уебсайт Вие се съгласявате с неговите настоящи условия за ползването му.

      Моля, прочетете дадените Общи условия, Политика за бисквитките и Политика за поверителност преди да използвате този Уебсайт. В случай, че имате въпроси, се свържете нас на e-mail info@bodybalance.bg.

      При несъгласие с някое от Общите условия, Политиката за бисквитките или Политиката за поверителност Вие не трябва да използвате този Уебсайт.

      Уебсайтът http://www.bodybalance.bg („Уебсайтът“ или „Ние“) и неговото съдържание са собственост на  „Мончара” ООД, регистрирана в търговски регистър на Агенция по вписвания – Търговски регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел, с ЕИК: 204831766;

      – седалище и адрес на управление: Република България, гр. София – 1797, р-н Студентски, ж.к. Mусагеница, бл. 90, вх. 7, ет. 8, ап. 128;

      – адрес за кореспонденция: Република България, гр. София, бул. Ген. М. Скобелев 63, ет. 1, ап. 3;

      – телефон за връзка: +359 897 97 10 30;

      – e-mail: info@bodybalance.bg;

       

      I. ТЕРМИНОЛОГИЯ

      1.1.По смисъла на настоящите Общи условия:

      • Ползвател/и е/са посетителите на Уебсайта, а също така и лицето/лицата осъществило/и контакт с Уебсайта посредством изпращане на съобщение на посочения в контактите e-mail или чрез формата за оставяне на съобщение
      • Публикация/и е/са статии, които са публикувани в секциите „Блог “ и „Новини“ на Уебсайта.
      • Страница/и е/са останалото статично съдържание, което не е публикация и се асоциира предимно с основното меню на Уебсайта
      • Материали са документите и информацията, които се съдържат в Уебсайта.
      • Форма за изпращане на съобщение е електронна форма, която се използва за осъществяване на контакт с Уебсайта.

      II. СЪДЪРЖАНИЕ

      Съдържанието на настоящия уебсайт, има за цел безвъзмездно да информира, съветва и представя гледната точка на автора по въпроси, свързани с масажи, тренировки, здравословен начин на живот, хранене и други, съгласно разбиранията на автора и в никакъв случай не следва да се приема за лекарски съвет. Уебсайтът не предоставя медицински съвети, диагнози или лечение на заболявания и не носи отговорност за евентуални последици или вреди от действия или бездействия в следствия прилагането на съдържанието на уебсайта. Консултирайте се със специалист – лекар преди да пристъпите към прилагане на съветите, представени на настоящия уебсайт, особено при съмнения или доказани здравословни проблеми.

      III. АВТОРСКИ ПРАВА

      Всички материали по уебсайта са защитени с авторски права. Съдържанието на уебсайта, включително всички текстове, статии, снимки, графично оформление, графични изображения и други материали са авторски или са взаимствани от източници, които не са обект на авторски и други права. В случаите, когато е използвана информация, защитена от авторски права, е получено изричното съгласие на автора и източника и името на автора са посочени съответно. В противен случай източникът и името на автора са посочени съответно. Копирането, разпространението, взаимстването на материали от уебсайта не се разрешава освен след изричното съгласие на автора. Уебсайтът не се асоциира с трети страни, които копират или използват неправомерно съдържанието на уебсайта.

      IV. ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

      Ние осъществяваме дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

      Сигурността на всеки тип информация е приоритет за нас и не можем да си позволим компромиси. За да отговорим напълно на новия регламент за защита на личните данни работим само със сигурен и доказал се във времето доставчик на хостинг услуги.

      4.1. Спазваме следните принципи при обработка на лични данни:

      • законосъобразност, прозрачност и добросъвестност;
      • ограничение на целите на обработване;
      • съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
      • точност и актуалност на данните;
      • ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
      • цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

      4.2. Какви данни събира Уебсайтът и с каква цел?

      Обработваме следните лични данни и информация за следните цели:

      4.2.1. (Форма за) Контакт/Изпращане на съобщение:

      Ползвателят се свързва с Уебсайта посредством изпращане на съобщение чрез формата за контакт, позиционирана на сайта долу вдясно или чрез изпращане на e-mail на info@bodybalance.bg. Формата за изпращане на съобщение е осигурена от Zendesk chat  и включва следните задължителни полета:

      -       име

      -       валиден e-mail

      Освен чрез предоставяне на посочените по-горе данни, Ползвателят на сайта може да изпрати съобщение като влезе със своя Фейсбук или Google+ профил. При влизане с личния Фейсбук профил, Zendesk получава достъп до регистрирания e-mail и публичната част от Фейсбук профила – тази, която е достъпна за всички.

      При влизане с профила в Google +, Zendesk получава достъп до Вашето име, e-mail и профилна снимка.

      Ако не искате да предоставяте тази информация, но искате да се свържете с нас, можете да ни пишете на info@bodybalance.bg.

      Можете да се запознаете с Политиката за Поверителност на Zendesk на следния линк: https://www.zendesk.com/company/customers-partners/privacy-policy/

      Във формата за контакт се попълва още едно поле, в което Ползвателят въвежда своето съобщение

      С попълването на формата за контакт и натискане на бутона “Изпрати” Ползвателят декларира, че се е запознал с настоящите Общи условия, съгласен е с тяхното съдържание и се задължил да ги спазва.

      4.3. Уебсайтът не събира и не обработва:

      • Лични данни като ЕГН, номер на лична карта, адрес, банкова сметка и др.;
      • Чувствителни лични по смисъла на на чл. 9 от Общия регламент за защита на личните данни.

      Уебсайтът не използва имейл адресите на Ползвателите за изпращане на търговски и други непоискани съобщения.

      4.4. Предаване на личните данни на Ползвателите за обработване

      Уебсайтът не предлага и не продава личните данни на Ползвателите (име, имейл адрес и IP), както и не извършва трансфер на данни към трети държави.

      4.5. Права на Ползвателя при събирането, обработването и съхранението на личните му данни

      4.5.1. Оттегляне на съгласието за обработване на личните данни

      Ако Ползвателят не желае неговите лични данни да продължат да бъдат обработвани, то Ползвателят може по всяко време да оттегли съгласието си чрез искане в свободен текст. С оттегляне на съгласието Уебсайтът ще изтрие личните данни на Ползвателите (име, имейл адрес и IP).

      4.5.2. Право на достъп

      Ползвателят има право да изиска и получи потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с него.
      Ползвателят имат право да получи достъп до данните, свързани с него, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните му данни.

      4.5.3. Право на коригиране или попълване

      Ползвателят има правото да поиска коригиране на предоставените лични данни.

      4.5.4. Право на изтриване („да бъдеш забравен“)

      Ползвателят има правото да поиска изтриване на свързаните с него лични данни, а ние имаме задължението да ги изтрием без ненужно забавяне.

      V. ПОЛИТИКА ОТНОСНО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА БИСКВИТКИ

      5.1. Какво представляват бисквитките:

      Бисквитките са малки парчета информация, които уебсайтовете запомнят в паметта на Вашето устройство (компютър, таблет, телефон) и се използват с цел да Ви разграничат от останалите потребители на този уебсайт или да запазят определена информация свързана с Вашите предпочитания. Повече за бисквитките може да прочетете тук.

      Уебсайтът изполва бисквитки, за да се настрои съдържанието му към Вашите предпочитания и за да Ви предостави по-добра функционалност при неговото използване.

      5.2. Бисквитки от трети страни:

      Уебсайтът използва услугите, има съдържание или показва бутони на трети страни, които също създават свои бисквитки. Тези бисквитки позволяват анализа на използваемостта на сайта и оптимизиране на работата му. Измерват броя на посещенията, кои страници са посещавани, източниците на трафик, обща информация за размер на екран, вид браузър и др. Събираната инфopмaция e aнoнимнa.

       Това са услугите на Google Analytics и Google Tag Manager,вмъкнатото съдържание от Youtube и бутоните за социалните мрежи като Facebook и Tweeter.

      Google Analytics използва бисквитки, за събиране на статистическа информация за Ползвателите на Уебсайта, като например уебсайта, от който идват на нашия Уебсайт, държавата, в която се намират, език, онлайн поведение, браузъра, който използват, мрежата и т.н. Тази информация е аноннимна, не включва лични данни и Ползвателят не може да бъде идентифициран посредством нея. Ние събираме посочените данни, за да анализираме какъв тип Ползватели използват Уебсайта и как го използват, което ни помага да персонализираме Услугата.

      Можете да откажете използването на вашите данни от Google Analytics, посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on за JavaScript на Google Analytics (ga.js, analytics.js, dc.js). Ако искате да се откажете, моля изтеглете и инсталирайте приставката за Вашия уеб браузър.

      Съгласявайки се да използвате Услугата, Вие изразявате своето изрично съгласие за използване от нашата страна на Google Analytics на Уебсайта, включително Display Advertising, и декларирате, че ви е била дадена възможност да се откажете от Google Analytics.

      Тук можете да видите пълна информация за компанията и нейната политика за защита на личните данни - https://policies.google.com/privacy?hl=bg.

      Youtube също използва бисквитки, за да събира анонимна информация като брой гледания на дадения клип, а при едновременно влизане от един и същ браузър в дадена социална мрежа и Уебсайта социалната мрежа събира информация за посещение в Уебсайта. Последното може да се предотврати, ако Ползвателят излезе от своя профил в дадената социална мрежа. За повече информация Ползвателят трябва да се обърне към политиката относно бисквитките на съответното приложение. За Facebook тя се намира тук.

       

      5.3. Управление и изтриване на бисквитките:

      Уебсайтът предоставя възможността на Ползвателите си да се запознаят с използваните бисквитки и да променят настройките на част от тях.  

      Зaдължитeлните биcĸвитĸи зa нopмaлнaтa paбoтa нa yeбcaйтa нe мoгaт дa бъдaт изĸлючвaни. В случай, че не приемате тези задължителни бисквитки, Вие не трябва да използвате този сайт. Използват се за работата на:

      Последно разгледани артикули, артикули в сравнение и любими

      Поддържане на потребителската сесия и сигурен вход в сайта

      Използвани бисквитки от:

      www.bodybalance.bg

      Google Tag Manager

      Бисквитките за ефективност и маркетинговите бисквитки могат да бъдат изключени от полето, което се появява при влизане на сайта.

      Освен това Ползвателят има възможност за промени настройките за бисквитките и в менюто на използвания браузер. Повече информация може да се прочете тук.

       

      VI. ЗАКЛЮЧИТЕЛНИ РАЗПОРЕДБИ

      Уебсайтът си запазва правото да извършва промени в Общите условия, Политиката за бисквитките и Политиката за поверителност, които своевременно са отразени на настоящата страница. За неуредените въпроси в условията за ползване се прилага действащото българско законодателство.

       

  • Свържете се с мен на телефон0897971030

  • Copyright © 2016 Bodybalance